Sobre els entrenaments “per lliure”

CrossFit Wind la Seu d'Urgell

Aquesta entrada està dirigida a tots aquells i aquelles que voleu venir a CrossFit Wind la Seu d’Urgell, un Box de CrossFit, a fer el vostre propi entrenament lliure, sigui o no de CrossFit.

He decidit escriure sobre aquest tema per explicar una mica millor tot allò que potser no s’ha entès amb les altres entrades al blog. 

Un Box de CrossFit no és un gimnàs convencional. No és un espai per a venir a entrenar per lliure, per a utilitzar el material al que potser no es té accés habitualment. És un espai de comunitat, on les persones venen a buscar la millor versió de sí mateixes amb l’ajuda d’un o una coach titulat/da en la metodologia d’entrenament anomenada CrossFit. Dit això, és possible que sí que trobeu Boxes de CrossFit on se us permeti entrenar com vulgueu i sense supervisió. Desde CrossFit Wind la Seu d’Urgell us recomanem que us informeu abans de decidir pagar una quota sobre si el Box al que esteu entrant té permés aquest tipus d’accés o no, si és realment el que us interessa d’aquest lloc.

Dit això, CrossFit Wind la Seu d’Urgell no permet l’accés a les instalacions al públic general ni als socis per a realitzar els “seus” entrenaments sense supervisió i seguint les directrius d’un o una coach titulat/da. 

Això implica que, si el/la coach que estigui al Box considera que l’exercici que esteu practicant durant un Open Box està mal executat o és millorable, heu de saber que rebreu instruccions per a millorar i heu de tenir la ment oberta a les correccions. Hi ha un motiu pel qual els i les coaches estudiem tot el que estudiem, i és per a poder-vos ajudar. Si no voleu la nostra ajuda, aquest no és el vostre espai.

Esperem que amb aquest post hagi quedat clara la postura del Box CrossFit Wind la Seu d’Urgell.

Ruth

CrossFit Wind la Seu d’Urgell

Lectures recomanades:

Els orígens de CrossFit Wind

“Què és això del CrossFit?”

Facebook
Twitter
Ruth Cano

Ruth Cano

CEO · Head Coach de CrossFit Wind la Seu d'Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.