Filosofia i valors de CrossFit Wind la Seu d’Urgell

CrossFit Wind la Seu d'Urgell

“(…) Bigger might be what you’re looking for and what you dreamed of when you opened your gym. 

Or it might not be. 

It might be that you want to go deeper, to add even more value to your current tribe, to create relationships you’ll measure in decades and not in years. 

There’s nothing wrong with wanting to be bigger, nor is there anything wrong with wanting to stay small. But often we can’t do both at the same time. Choosing either route presents a set of constraints that will eventually contradict the other.” – Patrick Cummings. 

Traducció:

“Més gran pot ser el que has estat buscant i en allò que vas somiar quan vas obrir el teu gimnàs. 

O potser no ho és. 

Pot ser que el que vols és profunditzar, afegir valor a l ateva tribu actual, crear relacions que puguis mesurar en dècades i no en anys. 

No hi ha res de donet en voler ser més gran, com tampoc hi ha res de dolent en voler quedar-se petit. Però sovint no podem fer les dues coses al mateix temps. Triar una de les dues rutes presenta una sèrie de limitacions que eventualment es contradiràn.” – Patrick Cummings. 

________________________________________________________________________________________________________________

Desde la seva concepció, CrossFit Wind la Seu d’Urgell ha tingut el somni d’ésser un Box petit però lo suficientment gran com per a mantenir-se obert durant molts anys. Un lloc on cada membre té el seu nom, la seva història i el seu valor dins i fora del Box. Crear una petita familia de persones que volen ser millors i volen progressar sense pressa però amb constància. Persones amb disciplina, paciència, ganes d’aprendre i disposició a ser corregides i portades. Amb respecte cap a la resta del grup, siguin qui siguin. 

Per aquest motiu, no tothom pot formar part d’aquesta comunitat, no tothom té el caràcter que CrossFit Wind la Seu d’Urgell busca en els seus i les seves atletes. Acceptar que et diguin que no fas bé alguna cosa i com corregir-la és difícil d’escoltar per tota persona que tingui l’ego massa gran. Aquí no hi cabem si hi ha gent amb massa ego. 

L’objectiu final és tenir persones les quals vulguin seguir fent CrossFit quan tinguin més de 60 anys i a qui els sigui indiferent si el seu/seva coach pot fer més o menys que elles i quina edat tingui. Si el CrossFit és una cosa temporal, aquest no és el teu Box. Si el CrossFit no és aprendre, perfeccionar i avançar, aquest no és el teu Box. 

CrossFit Wind la Seu d’Urgell no és un Box de competidors i competidores professionals. És un Box de persones lluitadores, capaces, valentes, sinceres, amb la ment oberta, responsables i honestes. 

Les persones que volen assistir a les classes esporàdicament només per gallejar amb tot el que poden fer, el pes que poden moure o lo ràpid que fan els WODs, no són benvingudes. L’humiltat és molt important per a totes les persones d’aquesta familia, i si no se us veu quan creueu la porta, aquest no és el vostre Box. 

Si decidiu venir a probar una classe, decidireu si aquest Box és per a vosaltres i el Box decidirà si encaixeu amb els seus valors i principis.

 

Ruth

CrossFit Wind la Seu d’Urgell

Referències: https://www.instagram.com/p/B4M98o_AWys/

Facebook
Twitter
Ruth Cano

Ruth Cano

CEO · Head Coach de CrossFit Wind la Seu d'Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.